Klubben

Klubbens historie – kort:
Klubben blev etableret i 1979 af Svend Thomsen.
Klubben fik i 2008 tildelt værtsskabet for det danske mesterskab for seniorer. DM stævnet blev afholdt i Snejbjerg Hallen. Det var en stor oplevelse for klubbens medlemmer.
I 2009 tog klubben navneforandring fra Snejbjerg KFUM – bordtennis til BTK Midtjylland.
Hvem kan være medlem af klubben
Det kan alle, som har interesse i bordtennissporten. Klubben har som målsætning at være til for alle (unge som ældre og nybegyndere som øvede).
Er du en nybegynder, som måske har interesse i at spille bordtennis, giver vi dig mulighed for, i én måned, at deltage i træningen, uden at du vil blive opkrævet kontingent.
Kontingentet opkræves normalt i oktober måned, og er gældende for hele sæsonen (medio august til ultimo juni). Kontingentet indeholder en licens til Dansk Bordtennis Union. Licensen er nødvendig for at kunne deltage i holdturneringer og til stævner.
Træning
Træningen foregik primært i gymnastiksalen på Snejbjerg Skole, men vi fik etableret fællestræ-ning om fredagen i Snejbjerg Hallens hal 2.
Træning Mandag kl. 20.00 for Senior
Træning Tirsdag kl. 19.00 for Drenge/Junior.
Træning Onsdag kl. 18.15 for Puslinge/Yngre Drenge.
Træning Onsdag kl. 20.00 for Senior.
Træning Fredag kl. 16.00 for hele Ungdom i Snejbjerg hallen
Holdturneringen
Alle spillere i klubben bliver tilbudt at deltage i holdturneringen, da det er vores erfaring, at flere kampe = bedre spillere.
Stævner
Alle bliver tilbudt stævnedeltagelse. Vi forsøger, at klubben bliver repræsenteret ved de fleste stævner i Jylland uanset om stævnet er arrangeret af DBTU, JBTU eller DGI.
Som et nyt tiltag vil vi forsøge, at arrangerer minimum to klubturer for både ungdom og senior.
Kontakt til klubben
Hvis du har spørgsmål til klubben, er du velkommen til at kontakte Jan Andersen (formand) på telefon 26 19 84 44 eller sende en mail til: btkmidtjylland@hotmail.com.

Der er lukket for kommentarer.